TANYELİ, HAVRAN, SÜPER LİGDE HAZIR”

TANYELİ,  HAVRAN, SÜPER LİGDE HAZIR”

Manyas`tan sonra Havranspor`da süper lig`de mücadeleye hazırlanıyor




Havran Fatih Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tanyeri, Havran Fatih Belediyespor'daki yoğun çalışmalarının karşılığını ‘Şampiyon' olarak ispatlayacaklarını söyledi.

Havran Fatih Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tanyeri, 2012–2013 Futbol Sezonunu Balıkesir Körfez 1. Amatör Liginde ki durumu Körfezde Hakimiyet Gazetesi Haber Müdürü eski Futbol Hakemi Enver Dolgun'a değerlendirdi ve Havran Fatih Belediyespor Süper Ligde hazır. Hata yapma şansımız yok. Oyun disiplininden kopmadan ve şımarmadan ‘Şampiyon' olup Süper Lige çıkacağız” dedi.



TANYERİ VE DOLGUN ESKİ ARKADAŞLAR

Havran Fatih Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tanyeri ile sporu konuşan Körfezde Hakimiyet Gazetesi Haber Müdürü eski Futbol Hakemi Enver Dolgun,

Havran Fatih Belediyespor'un başarılı çıkışını yakından izlediğini ve eski arkadaşı Yusuf Tanyeri ve oyuncularını tebrik edip, başarı diledi.

Yusuf Tanyeri ile arkadaşlıklarının 1978'li yıllara Enver Dolgun'un Kütahya Bölgesinde Futbol Hakemliği yaptığı yıllara kadar giden ve son olarak Havranspor'un Teknik Direktörlüğünü yaptığı dönemde birlikte çalışıp, birçok başarılara imza atan spor adamları Havran Fatih Belediyespor'un başarıları üzerine konuştular.



TANYERİ, BAŞARI, HAVRAN GENÇLİĞİNİN BAŞARISIDIR”

Balıkesir Körfez 1. Amatör Liginde uzun süredir liderliğini sürdüren Havran Fatih Belediyespor, en yakın rakibi ile arasını 7 puan açıp Körfez 1. Amatör Liginde şampiyonluğa hazır olduğunu ispatladı.

Havran Fatih Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tanyeri, Havran Şehir Stadında oynadığımız Yeni Esnafspor maçını da farklı kazanıp, hedefimize çok yaklaştık” diye oyuncularını kutladı ve daha önceki yıllarda Havranspor'da gösterdiğimiz üstün başarıyı bu gün yine Havran gençliğinin başarısı olarak ispatladıklarını söyledi.

ŞAMPİYONLUK AVUCUMUZUN İÇERİSİNDE”

Bu hafta oynadığımız Yeni Esnafspor maçını da oyun disiplininden kopmayan ve kazanma hırsı ile oynayıp, farklı kazanan öğrencilerimi tebrik ediyorum” diyen Havran Fatih Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tanyeri, Ligin başından bu yana hedefimizi şampiyonluk için hedefleyip, çalıştık. Bu gün artık şampiyonluk avucumuzun içerisindedir. Oyun disiplininden kopmadan ve şımarmadan şampiyon olup Süper Lige çıkacağız” diye şampiyonluk turu atmaya hazır olduklarını söyledi.

HAVRAN'A, SÜPER LİGİNDE OYNAMAK YAKIŞIR”

En yakın rakibimizle aramızda 7 puan farkı bizi asla rehavete uğratmayacak ve daha sıkı çalışıp kayıpsız ligi şampiyon olarak bitireceğiz” diye iddialı konuşan Teknik Direktör Tanyeri, Antrenmanlarımızı daha da ağırlaştırdık. Oyuncularımıza güveniyorum. Havran Fatih Belediyespor'a, Balıkesir Süper Liginde oynamak yakışır” dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı